Avenida del Cosmos 4, planta -2, 29631 Benalmádena, Malaga, Spain

Rent to buy

GO-GO Costa gør det meget nemmere at "rent-to-buy" biler på kun 3 år.

GOGO COSTA GØR DET MEGET NEMMERE AT “RENT-TO-BUY” BILER PÅ KUN 3 ÅR
Savner du også bedre muligheder for længerevarende billeje med mulighed for “rent-to-buy” i Spanien? Der bor mange skandinavere på solkysten, som har svært ved at få et billån, da personlig historik er begrænset. Det har vi lavet om på!

Vores spritnye danske biludlejningsfirma, GO-GO Costa, vil gøre det meget nemmere og sikrere for skandinavere, at leje og købe biler på Costa del Sol med vores nye koncept “rent-to-buy”.

HVAD ER “RENT-TO-BUY”?
GOGO COSTA har skabt en genial, nem, enkel og billig løsning, for at leje en bil med muligheden for at købe den i mindre bidder.

Konceptet “RENT TO BUY” er baseret på leje af bilen det første år (12 mdr.). Derefter er der mulighed for, enten at aflevere bilen tilbage, eller at købe bilen fri, ved at betale afdrag i kun 2 år. (24 mdr.) og UDEN RENTER!

Ideen er super god, hvis du er tvivl, om du skal leje eller købe en bil. Begge muligheder er en del af konceptet. 

“RENT TO BUY” er også en god løsning, hvis man ikke kan blive godkendt til et billån. Vi godkender selv og uden kreditvurdering.

HVORDAN LAVER MAN SÅ EN “RENT-TO-BUY! AFTALE?
Sammen finder vi din kommende bil.
Du betaler et depositum/udbetaling på 30% af bilens værdi.
Derefter lejer du bilen de første 12 mdr.

Når året er omme har du mulighed for enten:
1. At aflevere bilen retur efter de 12 mdr og du får dit depositum retur. (1 måneds leje bliver trukket fra depositummet og dækker vores omkostninger) 

2- Mulighed for at afdrage videre på bilen i de næste 2 år UDEN RENTER, for dermed at købe bilen fri. (de 30% af udbetalingen bliver modregnet af restværdien)

Vi anbefaler stærkt vores kunder, at benytte sig af vores særdeles attraktive “RENT-TO-BUY” koncept, og blive bilejer på en nem, tryg og sikker måde. 

Har du brug for mere information, så skriv en mail til os info@gogocosta.com eller kontakt os på tlf. +34 633 416 104 eller +45 91717165